Arkitekttegnet tilbygning

Drømmer du om flere kvadratmeter? Så bør du overveje, om en tilbygning er den rette løsning for dig.

En tilbygning kan laves på forskellige måder, og kan være alt fra en mindre forlængelse af huset, til en større og omfattende udvidelse af bygningen. Uanset om tilbygningen er et mindre eller mere omfattende projekt, er det altid vigtigt at få den rette rådgivning.

Ting du bør vide inden du begynder på tilbyg

I nogle tilfælde kan det være kompliceret, at lave en ordentligt tilbygning der passer til husets oprindelige stil. Vælger man at lave en tilbygning, skal man huske, at det tager en del plads af grunden.

Der er dog også mange fordele ved at få en tilbygning, f.eks. at du kan nyde en masse ekstra plads. Dog kræves det, at blive gjort rigtigt.

Bliver det gjort rigtigt, vil tilbygningen og huset ses som én helhed, hvor det eksisterende og det nye vil fremhæve hinanden.

Når jeg tegner tilbygninger, går jeg meget op i, at det hele hænger praktisk og funktionelt sammen. Men også så det virtuelt ser flot og naturligt ud, og at bevaringsværdien ikke forringes.

Arkitekttegning til nybyggeri

Ønsker du et nybyggeri? Enfamiliehus eller sommerhus? Så kan jeg hjælpe med at lave arkitekttegninger, der visualiserer et realistisk billede af jeres drømmebolig.

Når jeg tegner skitser til nybyggeri, er det altid med udgangspunkt i jeres situation, ønsker, gældende lovgivning samt økonomi.

I mine arkitekttegninger tager jeg udgangspunkt i, at det skal være en fremtidssikret løsning, der både er attraktiv nu, men også i fremtiden. Derfor vurderer jeg altid, hvordan man får det optimale ud af nybyggeriet, med bedst mulig indretning, så der eksempelvis er mulighed for, at lave ekstra værelser over tid.

Men også for at få det bedst mulige indeklima med udsigt og den rette mængde lys i de enkelte rum mv.

Få professionel rådgivning til dit tilbyg eller nybyg

Kontakt mig gerne for at få en uforpligtende snak på til 28586862 eller mail tina@tinavind.dk.

Vores Projekter

Herunder kan ses et udpluk af tegnestuens projekter indenfor ny- og tilbyg.

Skal vi snakke sammen?

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres projekt.